logo_kjetil_andre_aamodt.png
 
 
 

Rennskole

Rennskolen jeg nå starter skal være en arena der jeg ønsker å bruke erfaringer og kunnskap jeg har tilegnet meg gjennom et langt liv i alpin bakkene. Målet er at alle skal få større innsikt og utvikle seg innenfor flere områder av "alpin faget". Jeg vil selv være tilstede og instruere utøverne.

Foreldre er velkommen på alle øktene uansett alder.

De som var med på rennskolene for 2010 - 2016 kan gå inn på facebook og se bilder hos "Kjetil Andre Aamodts rennskole".

For påmelding ta kontakt på mail ved å klikke på "KONTAKT" eller "RENNSKOLE" hvor det ligger et påmeldingsskjema eller ring Christian Engen på mobil 917 39 591.

Rennskolen skal være en arena der jeg ønsker å bruke erfaringer og kunnskap jeg har tilegnet meg gjennom et langt liv i alpin bakkene. Målet er at alle skal få større innsikt og utvikle seg innenfor flere områder av "alpin faget". Jeg vil selv være tilstede og instruere utøverne.

Dette er hva jeg ønsker å formidle til deltagerne
Det å nå sitt ytterste potensial som alpinist er meget sammensatt og det finnes mange veier til målet. Gjennom denne rennskolen har jeg satt meg som mål å gi barn og ungdom innsikt i mine erfaringer igjennom en lang karriere i alpin løypene.

Det vil bli satt fokus på grunnleggende gode verdier og holdninger til idrett generelt. Jeg håper å kunne gi løperne ideer om hvordan de kan utvikle generelle skiferdigheter, god grunnteknikk, spesifikk skiteknikk, fysiske egenskaper, mental styrke og tøffhet, innsikt i valg, preparering og tilpassing av utstyr. Jeg har valgt Gaustablikk som arena fordi vi disponerer kanskje en av de beste treningsbakkene i Norge. I tillegg kommer mulighet for offpiste kjøring ned fra Gaustatoppen, siden toget i fjellet nå har kommet i drift. Jeg lover å gi alle som blir med en morsom opplevelse og masse nyttig lærdom gjennom tre dager på Gaustablikk.

Velkommen skal dere være!
Mvh Kjetil Andre Aamodt 

Kontakt

Kontakt Kjetil André Aamodt på e-post.
kjetilandreaamodt@gmail.com

     

Design og nettløsning: Osberget CMS